Hroznová dieta

Johanna Brandtová upoutala pozornost k hroznové dietě. Johanna odešla do Spojených států z Jižní Afriky v roce 1926 podělit se o své poselství: vysoce výživné hrozny mohou být použity k prevenci a léčbě rakoviny.

Johanna byla nevyléčitelně nemocná s rakovinou žaludku, když objevila, že hroznová dieta u ní zcela potlačila nemoc.hrozen vína

Využijte akční nabídky – BIO rozinky za dočasně sníženou cenu.

Basil Shackleton, velký propagátor této diety byl také velmi nemocný člověk, než přešel na hroznovou stravu.

Hroznová dieta, kterou doporučuje se skládá pouze z hroznů, jíst tolik, kolik je pro vaše tělo žádoucí, ale jenom hrozny – žádné další potraviny, nápoje jiné než teplou nebo studenou vodu – teplou když vám bude nevolno. Vodu můžete pít za všech okolností, ale až jednu hodinu po jídle jinak se zředí síla přírodních látek v hroznech. Hrozny musí být důkladně omyté, musíme smýt veškeré pesticidy, které by mohly být na povrchu.

Osobně jsem k zázračným výsledkům diety skeptický i když o ní vyšlo pár knížek, můžeme o ní uvažovat jen jako o zpestření jiných komplexnějších diet.

Podělte se o názor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.